Észak-India ízei
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Angol
Az indiai konyha rendkívül változatos, hiszen a különböző földrajzi régiók eltérő ízekkel, hagyományokkal és alapanyagokkal várják az ide érkezőket. Ma az északi vidékek kulináriájával ismerkedünk, ahol hindu, perzsa és muszlim hatásokat fedezhetünk fel, és kontinentális valamint hegyvidéki éghajlaton termő alapanyagokkal dolgozunk. Készítünk bárányhúsból kebabot, egy ínycsiklandó curryt, gazdag biryanit, valamint megismerkedünk egy mentás öntettel és egy rétegesen hajtogatott indiai lepénykenyérrel.
MENÜ
- Vegetable biryani / Zöldséges rizses egytálétel
- Rogan Josh / Kashmiri bárány curry
- Sammi lamb kebab with herb relish / Fűszeres bárány kebab, zöldfűszeres relish
- Laccha paratha / Rétegezett indiai kenyér
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…