Észak Thaiföld és Laosz

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Ma este Dél-Kelet Ázsia kevésbé felfedezett, ámde annál inkább érdekes vidékére indulunk. A törzsi és falusi népek egzotikus világába, a buja dzsungel mélyére, ahonnan ered a Mekong folyó, ahol a legtörténelmibb az időutazás és legintenzívebb az ízutazás. Pazar csirkés fogások várnak ránk: kevesebb a kókusztej, legerősebb a chili, sok a különleges fűszernövény, rengeteg a különleges saláta. Ez a kurzus nem a mainstream thai ételeket és ízeket képviseli, hanem autentikus, ritkábban ismert recepteket. Az órán is kicsit a dzsungel adta főzéstechnika érvényesül, azaz több a kézzel és mozsárral való aprítás. Öveket becsatolni: a Chefparade egyik legízgazdagabb kurzusa vár ránk.
MENÜ
- Yum som-o / Thai pomelo saláta
- Khao soi / Thai kókuszos csirkés tésztaleves
- Larb minced meat salad, sticky rice / Larb – laoszi vagdalthúsos meleg előétel
- Tam Mak Hung / Laoszi savanyú zöldségcsipegető
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…