Ethno-vegán sorozat - Dél-Ázsia

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Tőlünk keletebbre és délebbre nagyon könnyű vegánnak lenni: a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Mai óránkon folytatjuk a kirándulást végánul a Föld körül: legyetek vendégeink egy Dél-Ázsiai régiót körbejáró körutazáson! Igyekeztünk a terület legjobb vegán receptjeit összeválogatni nektek, így bejárjuk Kínát, Indonéziát, Malájziát és Vietnámot. Tartsatok velünk!

MENÜ

  • Wonton leves - vegán változat sok zöldéggel
  • Gỏi cuốn / Vietnámi nyári tekercs - vegán változat
  • Kao phad pak rum / Thai sült rizs sok zöldséggel
  • Yellow pineapple curry / Sárga ananász curry, kókusztej
  • Xoài nước cốt dừa hạt chân châu / Mangó kókusztejjel és tápiókagyönggyel

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V