Ethno-vegán sorozat - Dél-Ázsia

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Tőlünk keletebbre és délebbre nagyon könnyű vegánnak lenni: a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Mai óránkon folytatjuk a kirándulást végánul a Föld körül: legyetek vendégeink egy Dél-Ázsiai régiót körbejáró körutazáson! Igyekeztünk a terület legjobb vegán receptjeit összeválogatni nektek, így bejárjuk Kínát, Indonéziát, Malájziát és Vietnámot. Tartsatok velünk!

MENÜ

  • Wonton leves - vegán zöldséges változat
  • Gỏi cuốn / Vegán vietnámi nyári tekercs
  • Kao pad pak ruam / Thai sült rizs sok zöldséggel
  • Yellow pineapple curry / Ananász curry
  • Xoài nước cốt dừa hạt chân châu / Tápióka puding, kókusztejjel és mangóval

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás