Ethno-vegán sorozat – Mexikó
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Nehéz is kontinensünkön találni jó természetes vegán konyhát és az alapvetően a hódítók és bevándorlók által kialakult, kialakított Észak- és Latin- Amerikai konyháknál sincs könnyű dolgunk. Azonban ma kisérletet teszünk, a kedvenc zöldséges és gyümölcsös mexikói fogásainkat hozzuk el, ha kell az azték-maja gyökerekhez nyúlunk vissza. Tartsatok velünk!
MENÜ
- Margarita de coco con pepino / Kókuszos margarita koktél uborkával
- Chilpachole / Sűrű gomba leves, kukorica tészta gombóccal és kukoricával
- Enfrijoladas con requesón y crema / Töltött kukorica tortilla, fűszeres babszószban
- Taco de coliflor y piña / Grillezett karfiol, flambírozott ananász taco
- Guacamole con granada / Avokádókrém gránátalmával
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.