Ethno-vegán sorozat - Olaszország

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Nehéz is kontinensünkön találni jó vegán konyhát: a mediterrán Olaszország talán kivétel. Ma estére összegyűjtöttünk pár olyan receptet, ahol nincs vaj, valami finom sajt, vagy hal. Lesznek viszont hüvelyesek, zöldségek, finom szószok, és persze kenyerek, valamint tészták. Kiránduljunk vegánul Olaszországba: Dél-Tirolból Toszkánán át egészen Szicíliáig.

MENÜ

  • Minestrone verde / Zöld minestrone
  • Focaccia barese / Dél-olasz focaccia koktél paradicsommal és oregánóval
  • Pici con briciole al sugo pomodoro / Friss 'pici' tészta, pirított morzsa, paradicsomszósz
  • Caponata / Szicíliai padlizsánragu
  • Sorbetto di limone / Citromszorbet

KIÍRT ALKALMAK

2025. október. 13. - hétfő
18:00 - 21:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás