Ethno-vegán sorozat – Thaiföld/Malájzia

Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Tőlünk keletebbre és délebbre nagyon könnyű vegánnak lenni: a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Mai óránkon folytatjuk a kirándulást végánul a Föld körül: járjuk körbe Dél-Ázsiát, ezen belül is a Thai-Maláj félszigetet. Tartsatok velünk!
MENÜ
- Acar Timun / Maláj gyömbéres uborkasaláta
- Pineapple curry / Ananász curry
- Thai green curry with tofu / Thai zöld curry tofuval
- Kao pad pak rum / Vegán Thai sült rizs sok zöldséggel
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.