Ethno-vegán sorozat – Thai/Maláj

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Tőlünk keletebbre és délebbre nagyon könnyű vegánnak lenni: a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Mai óránkon folytatjuk a kirándulást végánul a Föld körül: járjuk körbe Dél-Ázsiát, ezen belül is a Thai-Maláj félszigetet. Tartsatok velünk!
MENÜ
- Thai green curry with tofu / Thai zöld curry tofuval
- Yellow pineapple curry / Ananász curry
- Acar Timun / Maláj gyömbéres uborkasaláta
- Vegan Kao pad pak ruam / Vegán Thai zöldséges sült rizs
- Thai tapioca pudding - coconut and corn / Thai tápiókapuding - kókuszkrém és kukorica
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
HASHTAGIFY
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…