Ethno-vegán sorozat - Törökország

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Európában egyre nagyobb teret hódít a vegán életmód, vagyis elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Tőlünk keletebbre és délebbre könnyebb ezt az étrendet követni, hiszen a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Vegán kurzus-sorozatunk újabb állomásán, egy remek török menüsort főzünk, olyan gazdag és tápláló, ikonikus „ottomán” alapanyagokkal, mint a gránátalma, vöröslencse, padlizsán, mandula. Kelet-rajongóknak és vegánoknak kötelező!

MENÜ

  • Mercimek çorbası / Vöröslencse leves
  • Patlıcan yahnısı / Padlizsán ragu paradicsommal és burgonyával
  • Narlı kısır / Gránátalmás, fűszeres bulgursaláta
  • Zerde / Sáfrányos-fenyőmagos rizspuding
  • Elma dolması / Fűszeres rizspilávval töltött sült alma

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V