Ethno-vegán sorozat - Törökország

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Európában egyre nagyobb teret hódít a vegán életmód, vagyis elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Tőlünk keletebbre és délebbre könnyebb ezt az étrendet követni, hiszen a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Vegán kurzus-sorozatunk újabb állomásán, egy remek török menüsort főzünk, olyan gazdag és tápláló, ikonikus „ottomán” alapanyagokkal, mint a gránátalma, vöröslencse, padlizsán, mandula. Kelet-rajongóknak és vegánoknak kötelező!

MENÜ

  • Ezogelin çorbası / Vöröslencse leves
  • Narlı kısır / Gránátalmás, fűszeres bulgursaláta
  • Vişneli sarma / Meggyes, töltött szőlőlevél
  • Imam bayıldı / Zöldségraguval töltött padlizsán
  • Zerde / Sáfrányos-fenyőmagos rizspuding

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás