Ethno-vegán sorozat – Vietnám
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Tőlünk keletebbre és délebbre nagyon könnyű vegánnak lenni: a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Mai óránkon folytatjuk a kirándulást végánul a Föld körül: legyetek vendégeink egy modern vietnámi körutazáson.
                                                            
                    MENÜ
- Glass noodle stir-fry with pak choi & shiitake / Pirított üvegtészta, pak choi, shiitake gomba
- Vietnamese tofu banh mi sandwich / Vietnámi tofu banh mi szendvics
- Dưa góp / Sárgarépa és karalábé saláta
- Vegan spring roll / Vietnámi vegán tavaszi tekercs
- Xoài nước cốt dừa hạt chân châu / Tápióka puding, kókusztejjel és mangóval
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
                                    HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
HASHTAGIFY
Könyvajánlatunk a kurzushoz
            Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…
        
     
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        