Ethno-vegán sorozat – Vietnám
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Tőlünk keletebbre és délebbre nagyon könnyű vegánnak lenni: a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Mai óránkon folytatjuk a kirándulást végánul a Föld körül: legyetek vendégeink egy modern vietnámi körutazáson.
MENÜ
- Glass noodle stir-fry with pak choi & shiitake / Pirított üvegtészta, pak choi, shiitake gomba
- Vietnamese tofu banh mi sandwich / Vietnámi tofu banh mi szendvics
- Dưa góp / Sárgarépa és karalábé saláta
- Vegan spring roll / Vietnámi vegán tavaszi tekercs
- Xoài nước cốt dừa hạt chân châu / Tápióka puding, kókusztejjel és mangóval
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…