Fánkvariációk
Időtartam:
3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Fánkot sütni egyszerre élmény és kihívás: a tökéletesen könnyű, szalagos vagy ropogós végeredményhez ismerni kell a tészta és a sütés titkait. Ezen az órán megtanuljuk, hogyan készítsünk három különböző, mégis egyformán ellenállhatatlan fánkfélét. A klasszikus szalagos fánk mellett egy könnyed ricottás olasz változatot (Castagnole di ricotta), valamint a ropogós, fahéjas cukorba forgatott spanyol churrost is elkészítjük. Garantáltan lisztes lesz a kezed, de az illatok és a végeredmény minden fáradtságot megér!
MENÜ
- Farsangi szalagos fánk / Doughnuts with apricot jam
- Churros con salsa de chocolate / Churros, csokoládé öntet
- Castagnole di ricotta con salsa alla vaniglia / Ricottás fánk, vanilíás szósz
- Amerikai fánk
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.