Főzzünk karamellel!

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Micsoda? Karemellel főzni? Igen! Lehet édes, lehet sós, kiválóan kiemeli a főételek ízét. Ezen a kurzuson nemcsak az édesszájú ínyencekre vár különleges élmény. Ha te is úgy hitted eddig, hogy karamellizálni csak cukorból lehet, akkor gyere el, mert megmutatjuk, hogy a zöldségek és a húsok saját cukortartalmát hogyan tudod mesterien az ízek javára fordítani. Majd meglátod, hogy a zöldségekben lévő szénhidrát hő hatására nem édes lesz, hanem kellemes "földízű". Előételtől a desszertig olyan technikát sajátíthatsz el, amellyel otthon is könnyedén varázsolhatsz elő új ízeket a megszokott alapanyagokból.

MENÜ

  • Sós karamell, grillezett camembert sajt
  • Pirított sügér filé, glazírozott zöldségek
  • Karamellizált hagyma, tört édesburgonya, grillezett bajor kolbász, sűrű-sötét jus
  • Túrógombóc, grillázs töret

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V