Főzzünk karamellel
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Micsoda? Karamellel főzni? Igen! Lehet édes, lehet sós, kiválóan kiemeli a főételek ízét. Ezen a kurzuson nemcsak az édesszájú ínyencekre vár különleges élmény. Ha te is úgy hitted eddig, hogy karamellizálni csak cukorból lehet, akkor gyere el, mert megmutatjuk, hogy a zöldségek és a húsok saját cukortartalmát hogyan tudod mesterien az ízek javára fordítani. Majd meglátod, hogy a zöldségekben lévő szénhidrát hő hatására nem édes lesz, hanem kellemes "földízű". Előételtől a desszertig olyan technikát sajátíthatsz el, amellyel otthon is könnyedén varázsolhatsz elő új ízeket a megszokott alapanyagokból.
MENÜ
- Grillezett camembert, sós karamell
- Grillezett bajor kolbász, karamellizált hagyma, édesburgonya, jus
- Pirított sügér filé, glazírozott zöldségek
- Túrógombóc, dió grillázs
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.