Főzzünk karamellel

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Micsoda? Karamellel főzni? Igen! Lehet édes, lehet sós, kiválóan kiemeli a főételek ízét. Ezen a kurzuson nemcsak az édesszájú ínyencekre vár különleges élmény. Ha te is úgy hitted eddig, hogy karamellizálni csak cukorból lehet, akkor gyere el, mert megmutatjuk, hogy a zöldségek és a húsok saját cukortartalmát hogyan tudod mesterien az ízek javára fordítani. Majd meglátod, hogy a zöldségekben lévő szénhidrát hő hatására nem édes lesz, hanem kellemes "földízű". Előételtől a desszertig olyan technikát sajátíthatsz el, amellyel otthon is könnyedén varázsolhatsz elő új ízeket a megszokott alapanyagokból.

MENÜ

  • Grillezett camembert, sós karamell
  • Grillezett bajor kolbász, karamellizált hagyma, édesburgonya, jus
  • Pirított sügér filé, glazírozott zöldségek
  • Túrógombóc, dió grillázs

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás