Főzzünk sörrel

Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Angol
Egy este, amikor az egész menüsor - az előételtől, a főételen át a desszertig - sörökkel felturbózva készül. Biztosítunk mindenkit, hogy nem csak a férfiak álma lehet ez az ínyenc menüsor! A sörök fajtáiról, készítési és fogyasztási módjáról, etikettjéről Paul Mizener, skót chefünk mesél majd. Többféle nemzetközi sörrel készülnek a fogások, melyeket természetesen fogyasztunk is majd az ételek mellé! Figyelem, a kurzus angol nyelven zajlik!
MENÜ
- Sweet potato and Ale soup / Édesburgonya krémleves, ale sör
- White beer-poached salmon / Búzasörben posírozott lazac
- Coq au biere with sour cream dumplings / Sörös csirkeragu, tejfölös gombóc
- Beeramisu / Tiramisu with dark beer
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.