Francia Bisztró konyha

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Olyan egyszerű, mégis isteni fogások… mit tudnak még mindig ezek a franciák, amit más nem? És mitől olyan menő a bisztró? Csak aktuális trend vagy inkább hagyomány, amit eddig nem ismertünk? Miért járnak olyan meghatározó az éttermi kultúra, ha ilyen egyszerű otthon, ilyen izgalmas ételeket főzni? Tartsatok velünk egy hamisítatlan bisztró estre, hogy fény derüljön a válaszokra!

MENÜ

  • Soufflé au fromage, salade dijonnaise / Sajtszuflé, dijoni mustáros saláta
  • Quiche á la Ratatouille / Francia zöldséges lepény
  • Burgers de foie aux poires / Libamáj, sült körte, bagett
  • Baba au rhum / Rumbaba

KIÍRT ALKALMAK

2025. október. 01. - szerda
18:00 - 21:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás