Francia Bisztró konyha

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Olyan egyszerű, mégis isteni fogások… mit tudnak még mindig ezek a franciák, amit más nem? És mitől olyan menő a bisztró? Csak aktuális trend vagy inkább hagyomány, amit eddig nem ismertünk? Miért járnak olyan meghatározó az éttermi kultúra, ha ilyen egyszerű otthon, ilyen izgalmas ételeket főzni? Tartsatok velünk egy hamisítatlan bisztró estre, hogy fény derüljön a válaszokra!

MENÜ

  • Soufflé au fromage, salade dijonnaise / Sajtszuflé, dijoni mustáros kevert saláta
  • Quiche á la Ratatouille / Francia zöldséges lepény
  • Burgers de foie aux poires / Libamáj, sült körte
  • Baba au rhum / Rumbaba

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V