Francia farmkonyha
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            A francia konyha messze földön híres, ehhez kétség sem férhet. Ennek szellemében a mi repertoárunkban is már a kezdetek kezdetén helyet kapott ez az óra, amire a legnagyobb klasszikusok közül választottuk ki kedvenceinket. A kurzus során megelevenednek előttünk Bretagne sziklás partjai, megidézzük egy hűvös, őszi este hangulatát egy normandiai vidéki házikóban, ahol egy lélekmelegítő vacsora után, calvadost kortyolgatva beszélgethet az ember a kandalló fényénél.
                                                            
                    MENÜ
- Potage poireaux et pommes de terre / Francia póré és burgonyakrémleves
- Roti de porc, sauce moutarde, gratin dauphinoise / Dijoni mustáros szűz, burgonya gratin
- Tarte Tatin / Fordított almatorta
KIÍRT ALKALMAK
                                                    2025. november. 17. - hétfő
                                                
                                                18:00 - 21:00
                                                
                                                                                                                                                                        Etyek
                                                                                                                                                                                                                                                                            Magyarul  tartjuk
                                                                                                    
                                            HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
                    Chefparade, a szakácskönyv
                
                
                    Ebből a kurzusból 2 recept is szerepel a "Chefparade, a szakácskönyv" c. könyvünkben.
                
            
            Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…
        
    
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        