Francia farmkonyha
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A francia konyha messze földön híres, ehhez kétség sem férhet. Ennek szellemében a mi repertoárunkban is már a kezdetek kezdetén helyet kapott ez az óra, amire a legnagyobb klasszikusok közül választottuk ki kedvenceinket. A kurzus során megelevenednek előttünk Bretagne sziklás partjai, megidézzük egy hűvös, őszi este hangulatát egy normandiai vidéki házikóban, ahol egy lélekmelegítő vacsora után, calvadost kortyolgatva beszélgethet az ember a kandalló fényénél.
MENÜ
- Potage poireaux et pommes de terre / Francia póré és burgonyakrémleves
- Roti de porc, sauce moutarde, gratin dauphinoise / Dijoni mustáros szűz, burgonya gratin
- Tarte Tatin / Fordított almatorta
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…