Francia farmkonyha

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A francia konyha messze földön híres, ehhez kétség sem férhet. Ennek szellemében a mi repertoárunkban is már a kezdetek kezdetén helyet kapott ez az óra, amire a legnagyobb klasszikusok közül választottuk ki kedvenceinket. A kurzus során megelevenednek előttünk Bretagne sziklás partjai, megidézzük egy hűvös, őszi este hangulatát egy normandiai vidéki házikóban, ahol egy lélekmelegítő vacsora után, calvadost kortyolgatva beszélgethet az ember a kandalló fényénél.

MENÜ

  • Potage poireaux et pommes de terre / Francia póré és burgonyakrémleves
  • Roti de porc, sauce moutarde, gratin dauphinoise / Dijoni mustáros szűz, burgonya gratin
  • Tarte Tatin / Fordított almatorta

KIÍRT ALKALMAK

2025. október. 13. - hétfő
18:00 - 21:00 Etyek Magyar nyelvű

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…