Francia finomságok – gyerekkurzus
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A francia konyha nem véletlenül a nemzeti konyhák királya. Kifinomult ízek, változatos receptek. Sokszor az lehet az érzésünk, hogy túlkombinált, bonyolult ételeket készítenek a franciák - de ez nem teljesen igaz: sok egyszerű és finom étel szerepel a kulináris gyűjteményükben. Kurzusunkra mi is ilyen fogásokkal készülünk, egy szuper menüsort válogattunk össze a francia konyha remekei közül.
A kurzust nagyobbaknak (8-13 éves korig) javasoljuk.
A főzőkurzuson csak gyerekek vehetnek részt, a kurzus végén lehet értük jönni, a helyszínen nincs lehetőség megvárni őket.
A kurzust nagyobbaknak (8-13 éves korig) javasoljuk.
A főzőkurzuson csak gyerekek vehetnek részt, a kurzus végén lehet értük jönni, a helyszínen nincs lehetőség megvárni őket.
MENÜ
- Poulet roti a la moutarde de Dijon / Csirkemell dijoni mustáros szósszal
- Gratin dauphinoise / Burgonya gratin
- Quiche lorraine / Francia póréhagymás, szalonnás lepény
- Tarte Tatin / Fordított almatorta
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.