Fúziós konyha ízelítő

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A mostanában divatos fúziós konyha különböző konyhák alapanyagait, fűszereit vagy technikáit keverve hoz létre új és harmonikus íz és esztétikai hatású ételeket. Pár éve Peter Gordon a Chefparade-ban főzőtt nekünk legújabb könyvéből. Peter a fúziós konyha atyja, szakértő, TV-sztár, több szakácskönyv szerzője, több étterem tulajdonosa Londonban és hazájában, Új-Zélandon. Legújabb könyve: a „Fusion” alapján és a közös főzés alatt találtuk ki ezt a remek menüsort. Hihetetlen, hogy eltérő tájak és alapanyagok mennyire jól fuzionálnak együtt. Gyertek, próbáljuk ki velünk.

MENÜ

  • Kávé, csillagánizs és ánizscukor mártás & sertéshús birsalmával (Kína és Olaszország)
  • Édesburgonya tortilla, spenót, feta, szumák & joghurt (Spanyolország és Közel-Kelet)
  • Gyömbéres buggyantott szarvas, parmezánszósz, brokkoli kuszkusz (Európa és Maghreb)
  • Gránátalma panna cotta, körtés bazsalikom zselével (Közel-Kelet és Olaszország)

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V