Fúziós konyha ízelítő

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A mostanában divatos fúziós konyha különböző konyhák alapanyagait, fűszereit vagy technikáit keverve hoz létre új és harmonikus íz és esztétikai hatású ételeket. Pár éve Peter Gordon a Chefparade-ban főzőtt nekünk legújabb könyvéből. Peter a fúziós konyha atyja, szakértő, TV-sztár, több szakácskönyv szerzője, több étterem tulajdonosa Londonban és hazájában, Új-Zélandon. Legújabb könyve: a „Fusion” alapján és a közös főzés alatt találtuk ki ezt a remek menüsort. Hihetetlen, hogy eltérő tájak és alapanyagok mennyire jól fuzionálnak együtt. Gyertek, próbáljuk ki együtt!

Figyelem! Ezt a kurzust gyakorlottabbaknak ajánljuk!

MENÜ

  • Sertéshús, kávé, édesgyökér, zöldalma (Kína és Olaszország)
  • Édesburgonya tortilla, spenót, feta, szumák & joghurt (Spanyolország és Közel-Kelet)
  • Gyömbéres buggyantott szarvas, parmezánszósz, brokkoli kuszkusz (Európa és Maghreb)
  • Gránátalma panna cotta, körtés bazsalikom zselével (Közel-Kelet és Olaszország)

KIÍRT ALKALMAK

2024. március. 29. - péntek
10:00 - 13:00 Bécsi út

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás