Fúziós konyha ízelítő
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A mostanában divatos fúziós konyha különböző konyhák alapanyagait, fűszereit vagy technikáit keverve hoz létre új és harmonikus íz és esztétikai hatású ételeket. Pár éve Peter Gordon a Chefparade-ban főzőtt nekünk legújabb könyvéből. Peter a fúziós konyha atyja, szakértő, TV-sztár, több szakácskönyv szerzője, több étterem tulajdonosa Londonban és hazájában, Új-Zélandon. Legújabb könyve: a „Fusion” alapján és a közös főzés alatt találtuk ki ezt a remek menüsort. Hihetetlen, hogy eltérő tájak és alapanyagok mennyire jól fuzionálnak együtt. Gyertek, próbáljuk ki együtt!
Figyelem! Ezt a kurzust gyakorlottabbaknak ajánljuk!
Figyelem! Ezt a kurzust gyakorlottabbaknak ajánljuk!
MENÜ
- Sertéshús, kávé, édesgyökér, zöldalma (Kína és Olaszország)
- Édesburgonya tortilla, spenót, feta, szumák & joghurt (Spanyolország és Közel-Kelet)
- Gyömbéres buggyantott szarvas, parmezánszósz, brokkoli kuszkusz (Európa és Maghreb)
- Gránátalma panna cotta, körtés bazsalikom zselével (Közel-Kelet és Olaszország)
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.