Gourmet karácsonyi menü

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Skót szakácsunk Paul egy igazán különleges karácsonyi menüsort állított nekünk össze, melyben ötvözi angolszász gyökereit, nemzetközi tapasztalatait és előszeretettel használja a tradicionális magyar alapanyagokat is. Célunk, hogy egy lenyűgöző menüsort készítsünk, mellyel biztosan elvarázsoljuk vendégeinket az ünnepek alatt.

MENÜ

  • Goatcheese-cranberry filo parcel, mulled wine syrup / Kecskesajt-áfonya rétes, forraltbor szirup
  • Seared cod, green pea sabayon, pancetta / Tőkehal, zöldborsó sabayon, pancetta
  • Minced pie / Aszaltgyümölcsös pite

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V