Grill grill grill - alapok

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Az egyik legjobb társasági időtöltés a közös grillezés. De hogy is kezdjünk neki, hogy ne fulladjon kudarcba?!

Kezdük az elején, az alapoknál, a Chefparade grillalapkurzusán mindenre fény derül. Körbejárjuk a műszaki ismereteket, úgy mint eszközök, tűz, gáz és hő kérdések. Tanuluk pácolni, fűszerezni, lesznek remek kiegészítő szószok (chilis tzatziki, mentás babsaláta, paradicsomlekvár) és grillzöldség köretek: cukkini, paprika, lilahagyma, kukorica, vagy bármi más a szezonból. És persze jönnek a fő ismert grill-húsfélék: csirkecomb, sertéstarja, rák, lazac és ízelítőnek marhahús is.

Szuper hangulatú, közös étkezés is lesz, kéretik éhesen érkezni, minden frissen finom. A kurzusunk Etyeken, a Chefparade Country teraszon fut. Páros jelentkezést preferálunk.

MENÜ

  • Grillezett csirkecomb
  • Grillezett tarja
  • Grillezett ráknyárs és lazacfilé ízelítő
  • T-bone steak ízelítő
  • Grillezett zöldségek
  • Kiegészítő szószok és saláták

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V