Grill grill grill - alapok
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Az egyik legjobb társasági időtöltés a közös grillezés. De hogy is kezdjünk neki, hogy ne fulladjon kudarcba?!
Kezdük az elején, az alapoknál, a Chefparade grillalapkurzusán mindenre fény derül. Körbejárjuk a műszaki ismereteket, úgy mint eszközök, tűz, gáz és hő kérdések. Tanuluk pácolni, fűszerezni, lesznek remek kiegészítő szószok (chilis tzatziki, mentás babsaláta, paradicsomlekvár) és grillzöldség köretek: cukkini, paprika, lilahagyma, kukorica, vagy bármi más a szezonból. És persze jönnek a fő ismert grill-húsfélék: csirkecomb, sertéstarja, rák, lazac és ízelítőnek marhahús is.
Szuper hangulatú, közös étkezés is lesz, kéretik éhesen érkezni, minden frissen finom. A kurzusunk Etyeken, a Chefparade Country teraszon fut. Páros jelentkezést preferálunk.
Kezdük az elején, az alapoknál, a Chefparade grillalapkurzusán mindenre fény derül. Körbejárjuk a műszaki ismereteket, úgy mint eszközök, tűz, gáz és hő kérdések. Tanuluk pácolni, fűszerezni, lesznek remek kiegészítő szószok (chilis tzatziki, mentás babsaláta, paradicsomlekvár) és grillzöldség köretek: cukkini, paprika, lilahagyma, kukorica, vagy bármi más a szezonból. És persze jönnek a fő ismert grill-húsfélék: csirkecomb, sertéstarja, rák, lazac és ízelítőnek marhahús is.
Szuper hangulatú, közös étkezés is lesz, kéretik éhesen érkezni, minden frissen finom. A kurzusunk Etyeken, a Chefparade Country teraszon fut. Páros jelentkezést preferálunk.
MENÜ
- Grillezett csirkecomb, tarja, T-bone
- Grillezett ráknyárs és lazacfilé ízelítő
- Grillezett zöldségek
- Kiegészítő szószok és saláták
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.