Grill grill grill - alapok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Az egyik legjobb társasági időtöltés a közös grillezés. De hogy is kezdjünk neki, hogy ne fulladjon kudarcba?!

Kezdük az elején, az alapoknál, a Chefparade grillalapkurzusán mindenre fény derül. Körbejárjuk a műszaki ismereteket, úgy mint eszközök, tűz, gáz és hő kérdések. Tanuluk pácolni, fűszerezni, lesznek remek kiegészítő szószok (chilis tzatziki, mentás babsaláta, paradicsomlekvár) és grillzöldség köretek: cukkini, paprika, lilahagyma, kukorica, vagy bármi más a szezonból. És persze jönnek a fő ismert grill-húsfélék: csirkecomb, sertéstarja, rák, lazac és ízelítőnek marhahús is.

Szuper hangulatú, közös étkezés is lesz, kéretik éhesen érkezni, minden frissen finom. A kurzusunk Etyeken, a Chefparade Country teraszon fut. Páros jelentkezést preferálunk.

MENÜ

  • Grillezett csirkecomb, tarja, T-bone
  • Grillezett ráknyárs és lazacfilé ízelítő
  • Grillezett zöldségek
  • Kiegészítő szószok és saláták

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás