Grill grill grill – csirke

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A grillezett csirke igazi világsztár, praktikusan bármerre járunk remek recepteket találunk. Ma estére különleges nemzetközi fogásokat hoztunk: hawaii-amerikai, dél-afrikai-portugál, perui-spanyol fúziót és egy thaiföldi csirkét. Több különböző húsrészt is megtanulunk grillezni: csirkemell, csirkecomb és egész csirke is műsoron lesz, valamint könnyű nyári köretek, szuper pácokat és még szuperebb mártogató szószokat is készítünk.

Közös étkezés lesz a végén, kéretik éhesen érkezni, minden frissen finom. A kurzusunk Etyeken, a Chefparade Country teraszon fut. Páros jelentkezést preferálunk.

MENÜ

  • Huli huli chicken, grilled pineapple, rice / Hawaii grill csirke, grillezett ananász, rizs
  • Gai Yang chicken, nam jim chili dip / Thai grill csirke, chilis mártogató
  • Pollo a la brasa con aji verde / Perui grill csirke, avokádó saláta, zöld szósz
  • African-Portuguese peri-peri chicken / Dél-afrikai grill csirke, trikolor káposztasaláta

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás