Grill grill grill – darált hús

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Magyarország, valljuk be nem egy született grillnemzet. Szerencsére azonban nem kell túl messzire mennünk például Dél és Keleti irányba, hogy szuper helyeket, országokat találjunk, akik azok. Ma esti grillkurzusunkon a Balkánról indulva, a Közel-Keleten és Dél-Orosz vidékeken át egészen Közép Ázsiáig megyünk. Csevapcsicsi, mics, kebab és saslikok lesznek műsoron – és egy sor grillezési szak-kérdést érintünk. Hogyan fűszerezzünk? Kell-e szódabikarbona? Frissen is fogunk húst darálni? És egyáltalán milyen húst daráljunk: borjú, birka, bárány, sertés? Hogyan nyársaljunk saslikot? És mit együnk köretnek, vagy mártogatónak? Itt ma mindenre választ kapunk. És igen, előre eláruljuk: a darált hús (újra) menő.

Közös étkezés lesz a kurzus végén, kéretik éhesen érkezni, minden frissen finom.

A kurzusunk Etyeken, a Chefparade Country teraszon fut. Páros jelentkezést preferálunk.

MENÜ

  • Cevapcici / Grillezett szerb kolbászkák, pita
  • Ajvár / Balkáni paprika krém
  • Georgian chicken & pork shashlik / Grúz csirke és sertés saslik, saslik szósz
  • Lebanese style beef kafta with Lebanese rice / Libanoni marhahúsos kafta és rizs
  • Sammi lamb kebab, mint raita / Fűszeres bárány kebab, mentás raita

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V