Grill grill grill – saslikok és nyársak

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Valljuk be Magyarország nem egy született grillnemzet. Szerencsére azonban nem kell túl messzire mennünk, hogy szuper helyeket, országokat találjunk, akik azok. Ma esti grillkurzusunkon a Balkánról indulva, a Közel-Keleten és Dél-Orosz vidékeken át egészen Közép Ázsiáig megyünk. Csevapcsicsi, mics, kebab és saslikok lesznek műsoron. Hogyan fűszerezzünk? Kell-e szódabikarbona? Frissen is fogunk húst darálni? És egyáltalán milyen húst daráljunk: borjú, birka, bárány, sertés? Hogyan nyársaljunk saslikot? És mit együnk köretnek, vagy mártogatónak? Itt ma mindenre választ kapunk.

Közös étkezés lesz a kurzus végén, kéretik éhesen érkezni, minden frissen finom.

A kurzusunk Etyeken, a Chefparade Country teraszon fut. Páros jelentkezést preferálunk.

MENÜ

  • Cevapcici, ajvar, pita / Grillezett kolbász falatkák, ajvár, pita
  • Ajvár / Balkáni paprika krém
  • Georgian chicken & pork shashlik / Grúz csirke és sertés saslik, friss zöldsaláta
  • Lebanese style beef kafta with Lebanese rice / Libanoni marhahúsos kafta és rizs
  • Sammi lamb kebab with mint-coriander relish / Fűszeres bárány kebab, mentás-korianderes relish

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás