Grill grill grill – saslikok és nyársak
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Valljuk be Magyarország nem egy született grillnemzet. Szerencsére azonban nem kell túl messzire mennünk, hogy szuper helyeket, országokat találjunk, akik azok. Ma esti grillkurzusunkon a Balkánról indulva, a Közel-Keleten és Dél-Orosz vidékeken át egészen Közép Ázsiáig megyünk. Csevapcsicsi, mics, kebab és saslikok lesznek műsoron. Hogyan fűszerezzünk? Kell-e szódabikarbona? Frissen is fogunk húst darálni? És egyáltalán milyen húst daráljunk: borjú, birka, bárány, sertés? Hogyan nyársaljunk saslikot? És mit együnk köretnek, vagy mártogatónak? Itt ma mindenre választ kapunk.
Közös étkezés lesz a kurzus végén, kéretik éhesen érkezni, minden frissen finom.
A kurzusunk Etyeken, a Chefparade Country teraszon fut. Páros jelentkezést preferálunk.
Közös étkezés lesz a kurzus végén, kéretik éhesen érkezni, minden frissen finom.
A kurzusunk Etyeken, a Chefparade Country teraszon fut. Páros jelentkezést preferálunk.
MENÜ
- Cevapcici, ajvar, pita / Grillezett kolbász falatkák, ajvár, pita
- Ajvár / Balkáni sült paprikakrém
- Georgian chicken & pork shashlik, salad / Grúz csirke és sertés saslik, friss zöldsaláta
- Lebanese style beef kafta with Lebanese rice / Libanoni marhahúsos kafta és rizs
- Sammi lamb kebab with herb relish / Fűszeres bárány kebab, zöldfűszeres relish
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.