Hagyományos japán ételek

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A japán konyha önmagában is művészet, az alapanyagok, színek, formák harmóniája egy tányéron. Mégis sokan csak a sushi éttermek kínálatát ismerik, és kevésbé azokat az ízletes, tiszta ételeket, amik egy japán család asztalára kerülnek, vagy amit egy házias kyotoi kifőzde étlapján találunk. Ezen az estén chefünk, Yusuke közreműködésével készíthettek el népszerű és hagyományos japán ételeket, melyek segítségével egy hamisítatlan japán estében lesz részetek.

MENÜ

  • Osuimono / Japán dashi leves, zöldségek, gomba
  • Tempura no moriawase / Tempura rák, zöldség
  • Chawanmushi / Teáscsészében párolt tojás, rák, csirkemell, zöldség
  • Gomoku Gohan / Dashi, rizs, zöldség, gomba
  • Saba no Shioyaki / Grillezett makréla, japán kevert szósz

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V