Hagyományos karácsonyi menü

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Sokunknak karácsony egyenlő hagyomány, pihenés, lazulás meg persze hatalmas evések Anyuéknál, Nagyiéknál. Sokunknak karácsony egyenlő olyan klasszikusokkal mint halászlé, vagy töltött káposzta, vagy mákos guba. Na, de hogy is fogjunk hozzá ezeknek az egyszerű ételnek? Vagy mégse oyan egyszerűek, mint gondolnánk elsőre? Ezen az órán mindenre fény derül, egyszerű és nagyszerű titkokat tudunk meg. Ja és a tudáson kívűl ma hatalmas adagokat is vihetünk haza – és a töltött kápi szuper lábasat is minden pár ajándékba kapja.

Erre a kurzusra páros jelentkezést preferálunk.

MENÜ

  • Halászlé
  • Töltött káposzta
  • Mákos guba, vanília sodó

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…