Halimádó - hazai vizeken

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Miért eszünk olyan kevés hazai halat? Talán azért, mert sokan félnek a szálkától, ezért inkább tengeri halat vásárolnak, pedig nincs okunk a félelemre. Ha megtanuljuk a helyes technikát, bele fogunk szeretni ebbe a műfajba. Ezen a kurzuson kifejezetten a magyar vizek halait vesszük sorra, megtanuljuk hogyan kell bánni a harcsával, fogassal és a ponttyal. Horgászok, halimádók, tudásra szomjazó barátaink részére kötelező! Isteni fogásokat készítünk, szuper köretekkel, mártásokkal – hagyományos és újszerű megközelítésben egyaránt.

MENÜ

  • Posírozott szürkeharcsa, körte-zeller saláta, citrusos öntet
  • Rác fogas, paprikás burgonyapüré, lecsó
  • Mézes-gyömbéres ponty steak, bok choy

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás