Halimádó - hazai vizeken

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Miért eszünk olyan kevés hazai halat? Talán azért, mert sokan félnek a szálkától, ezért inkább tengeri halat vásárolnak, pedig nincs okunk a félelemre. Ha megtanuljuk a helyes technikát, bele fogunk szeretni ebbe a műfajba. Ezen a kurzuson kifejezetten a magyar vizek halait vesszük sorra, megtanuljuk hogyan kell bánni a harcsával, fogassal és a ponttyal. Horgászok, halimádók, tudásra szomjazó barátaink részére kötelező! Isteni fogásokat készítünk, szuper köretekkel, mártásokkal – hagyományos és újszerű megközelítésben egyaránt.

MENÜ

  • Füstölt szürkeharcsa, körte-zeller saláta, citrusos öntet
  • Rác fogas, paprikás burgonyapüré, lecsó
  • Ponty steak, bok choy

KIÍRT ALKALMAK

2022. október. 15. - szombat
16:00 - 19:00 Bécsi út
2022. november. 22. - kedd
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V