Halimádó - hazai vizeken
Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Miért eszünk olyan kevés hazai halat? Talán azért, mert sokan félnek a szálkától, ezért inkább tengeri halat vásárolnak, pedig nincs okunk a félelemre. Ha megtanuljuk a helyes technikát, bele fogunk szeretni ebbe a műfajba. Ezen a kurzuson kifejezetten a magyar vizek halait vesszük sorra, megtanuljuk hogyan kell bánni a harcsával, fogassal és a ponttyal. Horgászok, halimádók, tudásra szomjazó barátaink részére kötelező! Isteni fogásokat készítünk, szuper köretekkel, mártásokkal – hagyományos és újszerű megközelítésben egyaránt.
                                                            
                    MENÜ
- Posírozott szürkeharcsa, körte-zeller saláta, citrusos öntet
 - Rác fogas, paprikás burgonyapüré, lecsó
 - Mézes-gyömbéres ponty steak, bok choy
 
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
                                    HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.