Halimádó - mexikói különkiadás

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A hagyományos mexikói konyhában a hallal készített fogások legalább annyira népszerűek, mint amennyire ízletesek! A mexikóiaik halszeretete talán nem annyira ismert, azonban az ország tökéletesen helyezkedik el ahhoz, hogy élvezze és kihasználja a tenger adta lehetőségeket a halételek tekintetében, és elsőrangú helyet biztosítson neki az étlapján. Halimádó- mexikói különkiadás kurzusunkon bemutatjuk, mi történik akkor, ha egy önmagában izgalmas és fűszeres konyhát a legfinomabb tengeri halakkal párosítunk!

MENÜ

  • Aguachile / Tilápia hal filé ceviche, mexikói változata
  • Tacos Ensenada style, with shrimp and cod / Tacos Ensenada módra, garnélával és tőkehallal
  • Octopus with adobo sauce, fried pineapple / Polip, adobo szósszal, sült ananásszal
  • Tacos Gobernador shrimp tacos with toasted flour tortillas and melted cheese / Garnélarákos taco, pirított tortillával és olvasztott sajttal.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás