Halimádó - skandináv különkiadás

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Séfünk egyenesen Svédországból hozta el kedvenc halas receptjeit – egyúttal szeretnénk megerősíteni, hogy van élet a svéd konyhában a húsgolyókon túl is, mégpedig nem akármilyen! A Skagerrak räkaval kezdünk, ami nem egy bútordarab az Ikeából, hanem egy remek ráksaláta. Egy nagyon intenzív ízű hallevessel folytatjuk az északi kiruccanásunkat, végül zárásként lassú tűzőn sütünk/párolunk lazacot, egy nagyon klassz, francia behatást tükröző burgonya- és lilahagyma salátával párosítva. Levezetésnek meglepetés desszert lesz, természetesen svéd csavarral.

MENÜ

  • Annemors fisksoppa / Friss halleves sáfránnyal
  • Skagerrak räka / Skagerraki ráksaláta
  • Inkokt lax / Zöldségágyon párolt lazac, burgonyasaláta, ecetes lilahagyma
  • Kladdkaka / Svéd csokitorta, áfonyaszósz

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V