Halimádó - skandináv különkiadás
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Séfünk egyenesen Svédországból hozta el kedvenc halas receptjeit – egyúttal szeretnénk megerősíteni, hogy van élet a svéd konyhában a húsgolyókon túl is, mégpedig nem akármilyen! A Skagerrak räkaval kezdünk, ami nem egy bútordarab az Ikeából, hanem egy remek ráksaláta. Egy nagyon intenzív ízű hallevessel folytatjuk az északi kiruccanásunkat, végül zárásként lassú tűzőn sütünk és párolunk lazacot. Levezetésnek meglepetés desszert lesz, természetesen svéd csavarral.
MENÜ
- Annemors fisksoppa / Friss halleves sáfránnyal
- Skagerrak räka / Skagerraki ráksaláta
- Inkokt lax / Zöldségágyon párolt lazac, burgonyasaláta, ecetes lilahagyma
- Kladdkaka / Svéd csokoládétorta, áfonyaszósz
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.