Halimádó - skandináv különkiadás

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Séfünk egyenesen Svédországból hozta el kedvenc halas receptjeit – egyúttal szeretnénk megerősíteni, hogy van élet a svéd konyhában a húsgolyókon túl is, mégpedig nem akármilyen! A Skagerrak räkaval kezdünk, ami nem egy bútordarab az Ikeából, hanem egy remek ráksaláta. Egy nagyon intenzív ízű hallevessel folytatjuk az északi kiruccanásunkat, végül zárásként lassú tűzőn sütünk/párolunk lazacot, egy nagyon klassz, francia behatást tükröző burgonya- és lilahagyma salátával párosítva. Levezetésnek meglepetés desszert lesz, természetesen svéd csavarral.

MENÜ

  • Annemors fisksoppa / Friss halleves sáfránnyal
  • Skagerrak räka / Skagerraki ráksaláta
  • Inkokt lax / Zöldségágyon párolt lazac, burgonyasaláta, ecetes lilahagyma
  • Kladdkaka / Svéd csokitorta, áfonyaszósz

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2021. december. 05. - vasárnap
10:00 - 13:00 Bécsi út
2022. január. 05. - szerda
18:00 - 21:00 Bécsi út

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V