Halimádó - skandináv különkiadás

Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Séfünk egyenesen Svédországból hozta el kedvenc halas receptjeit – egyúttal szeretnénk megerősíteni, hogy van élet a svéd konyhában a húsgolyókon túl is, mégpedig nem akármilyen! A Skagerrak räkaval kezdünk, ami nem egy bútordarab az Ikeából, hanem egy remek ráksaláta. Egy nagyon intenzív ízű hallevessel folytatjuk az északi kiruccanásunkat, végül zárásként lassú tűzőn sütünk/párolunk lazacot, egy nagyon klassz, francia behatást tükröző burgonya- és lilahagyma salátával párosítva. Levezetésnek meglepetés desszert lesz, természetesen svéd csavarral.
MENÜ
- Annemors fisksoppa / Friss halleves sáfránnyal
- Skagerrak räka / Skagerraki ráksaláta
- Inkokt lax / Zöldségágyon párolt lazac, burgonyasaláta, ecetes lilahagyma
- Kladdkaka / Svéd csokoládétorta, áfonyaszósz
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.