Hazai vizeken: süllőtől a pontyig

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Miért eszünk olyan kevés hazai halat? Talán azért, mert sokan félnek a szálkától, ezért inkább tengeri halat vásárolnak, pedig nincs okunk a félelemre. Ha megtanuljuk a helyes technikát, bele fogunk szeretni ebbe a műfajba. Ezen a kurzuson kifejezetten a magyar vizek halait vesszük sorra, megtanuljuk hogyan kell bánni a harcsával, süllővel és a ponttyal. Horgászok, halimádók, tudásra szomjazó barátaink részére kötelező! Isteni fogásokat készítünk, szuper köretekkel, mártásokkal – hagyományos és újszerű megközelítésben egyaránt.

MENÜ

  • Süllőfilé sörtésztában, remulád mártogató
  • Rántott ponty, sült fokhagymás burgonyapüré
  • Haltöpörtyű chips , lilahagyma, csemege uborka
  • Harcsaburger, pácolt hagyma saláta

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2022. január. 31. - hétfő
18:00 - 21:00 Bécsi út
2022. február. 17. - csütörtök
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V