Hentesműhely és kedvenc angolszász húsételeink

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Műhelyünkben a hentes szakma legmélyebb bugyraiba nyerünk betekintést. Anatómiai ismereteket szerzünk, elsajátítjuk a helyes vágástechnikákat, megtanuljuk, hogy hogyan tisztítsuk és készítsük elő a húst, valamint a pácolás, vágás, szárítás és sütés is része lesz az ismerkedésnek. Természetesen nem csak elméleti tudásra teszünk szert, főzünk-sütünk - ma angolszász vágásokat tanulunk és kiváló angolszász recepteket válogattunk hozzá. A foglalkozás első részében hentes kollégánk vezetésével merülünk el a hentes szakma tudományában, a második részben pedig a friss alapanyagokból főzünk/sütünk. Figyelem ez a foglalkozás 3,5-4 órás (!), 16-n vagyunk és kissé gyorsabban megy a főzés mint általában. Az ár tartalmazza az ebédet, az elviteles ételeket, fejenként kb. 2 kg elvihető nyers tőkehúst otthoni felhasználásra.

MENÜ

  • Shepherd's pie / Angol húsos pite
  • Pork and bacon jambalaya / Cajun fűszeres rizottó, sertés, bacon
  • Slow-roasted pork belly, chili jam, grilled vegetables / Hasaalja, chili jam, sült zöldségek
  • Pork loin & tenderloin / Sertésszűz és karaj, zöldborsmártás, steak burgonya

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V