Hentesműhely, kedvenc ázsiai húsételeink

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Műhelyünkben a hentes szakma legmélyebb bugyraiba nyerünk betekintést. Anatómiai ismereteket szerzünk, elsajátítjuk a helyes vágástechnikákat, megtanuljuk, hogy hogyan tisztítsuk és készítsük elő a húst, valamint a pácolás, vágás, szárítás és sütés is része lesz az ismerkedésnek. Természetesen nem csak elméleti tudásra teszünk szert, főzünk-sütünk - ma ázsiai vágásokat tanulunk és kiváló ázsiai recepteket válogattunk hozzá. A foglalkozás első részében hentes kollégánk vezetésével merülünk el a hentes szakma tudományában, a második részben pedig a friss alapanyagokból főzünk/sütünk. Figyelem ez a foglalkozás 3,5-4 órás (!), 16-n vagyunk és kissé gyorsabban megy a főzés mint általában. Az ár tartalmazza az ebédet, az elviteles ételeket, fejenként kb. 2 kg elvihető nyers tőkehúst otthoni felhasználásra.

MENÜ

  • Char Siu BBQ ribs / Ragacsos bbq sertésoldalas
  • Pork caramel in clay pot / Vietnami karamelizált sertéscsíkok
  • Sweet and sour pork spareribs / Édes-savanyú maláj sertésoldalas
  • Pork vindaloo curry / Sertés vindaloo curry, sok chili, sok fűszer
  • Green pork curry / Zöld sertés curry

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V