Ínyenc Franciaország

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ínyenc Franciaország kurzusunkon nemcsak hogy fenséges alapanyagokat használunk, hanem ezeket különleges, olykor talán kissé meglepő módon is készítjük el. Haladó és technikás kurzus – gyakorló és gyakorlott résztvevőknek ajánljuk – sok előkészülettel, sütéssel, komplex tálalással a végén. Egyet garantálhatunk, a befeketetett munka minden percét megéri ez a menüsor!

MENÜ

  • Crème brûlée au foie gras / Libamáj brulée
  • Cuisses de grenouilles grillées, ratatouille mousse / Sült békacomb, ratatouille hab
  • Ganache au chocolat, huile d'olive & fleur de sel / Csokoládé kocka, tengeri só, olívaolaj

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2021. november. 16. - kedd
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V