Kelt tészták könnyedén
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 8 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Kelt tésztát készíteni nem bonyolult, de ha igazán finom és foszlós végeredményt szeretnénk elérni, akkor bizony tudnunk kell, hogy mit miért csinálunk! Ezen az órán - mint ahogy a címből már sejteni lehet - megtanítjuk hogyan lehet készíteni egyszerűen tökéletes édes és sós tésztákat élesztő segítségével, ennek bemutatására pedig három hallatlanul népszerű étel siet segítségünkre: egy focaccia Dél-Olaszországból, a lenyűgöző svéd “Kardemummabullar” tekercs, és egy csokoládéval és mogyoróval megbolondított babka kalács. Ingujjakat feltűrni, és kezdődhet a gyúrás!
                                                            
                    MENÜ
- Focaccia / Focaccia koktél paradicsom, fokhagymás olaj, olívabogyó
- Cocoa-hazelnut babka / Kakaós-mogyorós babka
- Kardemummabullar / Kardamomos tekercs
KIÍRT ALKALMAK
                                                    2025. november. 04. - kedd
                                                
                                                18:00 - 21:00
                                                
                                                                                                                                                                        Bécsi út
                                                                                                                                                                                                                                                                            Magyarul  tartjuk
                                                                                                    
                                            HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        