Kelt tészták könnyedén
Időtartam:
3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Kelt tésztát készíteni nem bonyolult, de ha igazán finom és foszlós végeredményt szeretnénk elérni, akkor bizony tudnunk kell, hogy mit miért csinálunk! Ezen az órán - mint ahogy a címből már sejteni lehet - megtanítjuk hogyan lehet készíteni egyszerűen tökéletes édes és sós tésztákat élesztő segítségével, ennek bemutatására pedig három hallatlanul népszerű étel siet segítségünkre: egy focaccia Dél-Olaszországból, a lenyűgöző svéd “Kardemummabullar” tekercs, és egy csokoládéval és mogyoróval megbolondított babka kalács. Ingujjakat feltűrni, és kezdődhet a gyúrás!
MENÜ
- Focaccia / Focaccia koktél paradicsom, fokhagymás olaj, olívabogyó
- Cocoa-hazelnut babka / Kakaós-mogyorós babka
- Kardemummabullar / Kardamomos tekercs
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.