Kényeztető hétvégi reggelik

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Végre itt a hétvége! Van időd magadra és arra, hogy a hétköznapi unalmas szendvics helyett, valami igazán kényeztető finomsággal kezd a napodat, és egy nagyot reggelizz, akár az ágyban. Reggelizős kurzusunkkal ehhez szeretnénk neked ötleteket adni. Klasszikus francia reggeli fogásokkal kényeztetjük magunkat: a népszerű rántottát füstölt lazaccal bolondítjuk meg, a gombaragus pirítós mellé krémesen lágy buggyantott tojást kínálunk, de lesz bundáskenyér is, amit édesen, kalácsból készítünk és természetesen a Croque Monsieur sem maradhat el! Végezetül egy vitaminbomba, gyümölcs smoothie-val öblítjük le ezeket a remek és ízletes ételeket.

MENÜ

  • Pain Perdu / Francia bundáskenyér
  • Mushroom eggs Benedict / Benedict tojás, gombával
  • Croque Monsieur / Francia sonkás-sajtos melegszendvics
  • Creamy scrambled egg, salmon, croissant / Krémes rántotta, füstölt lazac, croissant
  • Mixed fruit smoothie / Gyümölcs smoothie

KIÍRT ALKALMAK

2024. augusztus. 11. - vasárnap
11:00 - 14:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás