Késhasználat alapok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Mindenki aki elkezdett főzni, elsőként ütközik bele a problémába? Hogyan használjuk a kést? Hogyan lehet könnyebb, precízebb és nem utolsó sorban gyorsabb a vágási technikánk? Hogyan válasszunk kést, és tartsuk karban? És hogyan élezzük vagy mosogassuk? Hogyan filézzünk, hártyázzunk, szeleteljünk húst sütéshez? Hogyan készítsünk díszítéseket zöldségből? Ezekre és egy csomó más kérdésre választ kapunk ma. Ja, és a sok anyagból persze majd főzünk is - jókat, együtt.

MENÜ

  • Salmon carpaccio, layered vegetable brunoise / Lazac carpaccio, zöldség brunoise
  • Thai vegetable soup with pork / Thai zöldségleves sertéshússal
  • Rántott csirkecombfilé, zöldségpüré, blansírozott brokkoli

KIÍRT ALKALMAK

2024. december. 01. - vasárnap
10:00 - 13:00 Bécsi út

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás