Késhasználat alapok - a FISKARS támogatásával

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Mindenki aki elkezdett főzni, elsőként ütközik bele a problémába? Hogyan haszáljuk a kést? Hogyan lehet könnyebb, precízebb és nem utolsó sorban gyorsabb a vágási technikánk? Hogyan válasszunk kést, és tartsuk karban? És hogyan élezzük vagy mosogassuk? Hogyan filézzünk, hártyázzunk, szeleteljünk húst sütéshez? Hogyan készítsünk díszítéseket zöldségből? Ezekere és egy csomó más kérdésre választ kapunk ma. Ja, és a sok anyagból persze majd főzünk is - jókat, együtt. És a Fiskars támogatásával minden résztvevő egy Fiskars szakácskést is kap ajándékba!

MENÜ

  • Salmon carpaccio, layered vegetable tower / Lazac carpaccio, zöldségtorony
  • Thai vegetable soup with pork / Thai zöldségleves sertéshússal
  • Rántott csirkecombfilé, zöldségpüré, blansírozott brokkoli

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2021. november. 20. - szombat
10:00 - 13:00 Bécsi út

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V