Késhasználat alapok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Mindenki aki elkezdett főzni, elsőként ütközik bele a problémába? Hogyan használjuk a kést? Hogyan lehet könnyebb, precízebb és nem utolsó sorban gyorsabb a vágási technikánk? Hogyan válasszunk kést, és tartsuk karban? És hogyan élezzük vagy mosogassuk? Hogyan filézzünk, hártyázzunk, szeleteljünk húst sütéshez? Hogyan készítsünk díszítéseket zöldségből? Ezekre és egy csomó más kérdésre választ kapunk ma. Ja, és a sok anyagból persze majd főzünk is - jókat, együtt.

MENÜ

  • Salmon carpaccio, layered vegetable brunoise / Lazac carpaccio, zöldség brunoise
  • Thai vegetable soup with pork / Thai zöldségleves sertéshússal
  • Rántott csirkecombfilé, zöldségpüré, blansírozott brokkoli

KIÍRT ALKALMAK

2025. január. 27. - hétfő
18:00 - 21:00 Bécsi út

HÁNY FŐ RÉSZÉRE?

FIZETÉSI MÓD VÁLASZTÁSA

Bankkártya Simple Pay

A legkönyebb módja a díj kifizetésének bankkártyával. A Simple Pay rendszere biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadása által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk a SimplePay fizetőoldalára.

Bankkártya Stripe

A díjat a Stripe Inc. bankkártya elfogadó rendszerén keresztül is kiegyenlítheted a saját oldalunkon maradva, a kártyaadatok bekérését követően, egyetlen kattintással megtörténik a jelentkezés és a pénzügyi tranzakció is.

Hibás kártyaadatok!

FELHASZNÁLATÓ VOUCHEREID

Rendszerünk automatikusan kiválasztotta és jelenkezéskor beváltja az alábbi voucher(eke)t.

Ajándékba kaptál vouchert?

Kérjük váltsd be jelentkezés előtt!

PayPal direkt átutalás

Legegyszerűbb fizetés ha a díjat azonnal paypal számlád segítségével egyenlítenéd ki. Egy klikk, és máris jelentkezhetsz.

+ Italcsomag vásárlás

Vegyél korlátlan italcsomagot a voucher mellé (üdítő, sör, bor) 4990 Ft

Megjegyzés

Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a +36 (20) 371-5004 számon vagy, írj e-mailt a hello@chefparade.hu címre!

Végösszeg:
- HUF

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás