Késhasználat alapok
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Mindenki aki elkezdett főzni, elsőként ütközik bele a problémába? Hogyan használjuk a kést? Hogyan lehet könnyebb, precízebb és nem utolsó sorban gyorsabb a vágási technikánk? Hogyan válasszunk kést, és tartsuk karban? És hogyan élezzük vagy mosogassuk? Hogyan filézzünk, hártyázzunk, szeleteljünk húst sütéshez? Hogyan készítsünk díszítéseket zöldségből? Ezekre és egy csomó más kérdésre választ kapunk ma. Ja, és a sok anyagból persze majd főzünk is - jókat, együtt.
MENÜ
- Salmon carpaccio, layered vegetable brunoise / Lazac carpaccio, zöldség brunoise
- Thai vegetable soup with pork / Thai zöldségleves sertéshússal
- Rántott csirkecombfilé, zöldségpüré, blansírozott brokkoli
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.