Kirándulás az Alpokon át: Tirol és Bajorország

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ma képzeletben három országot is bejárunk: Bajorországot Németországban, Nyugat-Ausztriát és Dél-Tirolt Olaszországból. Az Alpokban élők múltjában és konyhájában sok minden közös, sőt, innen Magyarországról nézve a mi magyar konyhánkkal is. Érdemes eljönni mindenkinek - nem csak egy közös síelés és „hüttézés” emlékének felidézése miatt, hanem egy remek, laktató menüsor miatt is: benne érdekes technikákkal és receptekkel.

MENÜ

  • Hugo Aperitif / Dél-tiroli bodzás aperitif
  • Gerstensuppe / Gerslis zöldségleves
  • Speckknödel mit Käsesauce / Dél-tiroli sonkás knédli, sajtszósz
  • Schweinshaxe, Sauerkrautsalat / Bajor sült csülök, savanyúkáposzta
  • Germknödel / Gőzgombóc lekvárral és mákkal

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2021. november. 09. - kedd
18:00 - 21:00 Bécsi út

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V