Kirándulás az Alpokon át: Tirol és Bajorország

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ma képzeletben három országot is bejárunk: Bajorországot Németországban, Nyugat-Ausztriát és Dél-Tirolt Olaszországból. Az Alpokban élők múltjában és konyhájában sok minden közös, sőt, innen Magyarországról nézve a mi magyar konyhánkkal is. Érdemes eljönni mindenkinek - nem csak egy közös síelés és „hüttézés” emlékének felidézése miatt, hanem egy remek, laktató menüsor miatt is: benne érdekes technikákkal és receptekkel.

MENÜ

  • Hugo Aperitif / Dél-tiroli bodzás aperitif
  • Gerstensuppe / Gerslis zöldségleves
  • Speckknödel mit Käsesauce / Dél-tiroli sonkás knédli, sajtszósz
  • Schweinshaxe, Sauerkrautsalat / Bajor sült csülök, savanyúkáposzta
  • Germknödel / Gőzgombóc lekvárral és mákkal

KIÍRT ALKALMAK

2024. március. 19. - kedd
18:00 - 21:00 Etyek

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás