Kirándulás az Alpokon át: Tirol és Bajorország
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ma képzeletben három országot is bejárunk: Bajorországot Németországban, Nyugat-Ausztriát és Dél-Tirolt Olaszországból. Az Alpokban élők múltjában és konyhájában sok minden közös, sőt, innen Magyarországról nézve a mi magyar konyhánkkal is. Érdemes eljönni mindenkinek - nem csak egy közös síelés és „hüttézés” emlékének felidézése miatt, hanem egy remek, laktató menüsor miatt is: benne érdekes technikákkal és receptekkel.
MENÜ
- Hugo Aperitif / Dél-tiroli bodzás aperitif
- Gerstensuppe / Gerslis zöldségleves
- Speckknödel mit Käsesauce / Dél-tiroli sonkás knédli, sajtszósz
- Schweinshaxe, Sauerkrautsalat / Bajor sült csülök, savanyúkáposzta
- Germknödel / Gőzgombóc lekvárral és mákkal
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.